Website Logo

Doktersdienst

Vervoer

Broeder de Vries doktersdienst ondersteunt zo'n 65 huisartsenposten in Nederland met goed opgeleide huisartenchauffeurs en voertuigen. Onze huisartsenchauffeurs zorgen ervoor dat huisartsen veilig worden vervoerd en ondersteunen hen tijdens de visites en op de huisartsenpost. De huisartsenchauffeurs zijn een onmisbare schakel in de spoedzorg van de huisarts.

Voertuigen

De voertuigen zijn voorzien van secundaire striping en uitgerust met optische- en geluidsignalen en de nieuwste communicatiemiddelen. Deze uitrusting is noodzakelijk om de huisarts veilig en indien nodig, met spoed naar de patiënt te vervoeren. Het voertuig staat in verbinding met de Huisartsenpost en indien nodig, met de Meldkamer Ambulancezorg. Via beveiligde ICT-toepassingen kan de huisarts patiëntgegevens inzien in het voertuig en bij de patiënt. De huisartsenchauffeurs ondersteunen eveneens de hardware en het tot stand komen van de beveiligde verbindingen.

Om tijdens de visite optimale zorg te verlenen is in de auto een uitgebreide set medische materialen aanwezig zodat in elke situatie snel adequaat gehandeld kan worden.

Chauffeur

Onze chauffeurs zijn opgeleid op het gebied van rijvaardigheid, medische assisterende handelingen, sociale vaardigheden en EHBO. In de rijtechnische opleiding wordt getraind op veilig rijden en rijden met spoed volgens de brancherichtlijnen.

Mogelijk ook interessant:

Initiële opleiding tot HAP-chauffeur

  • 00062 Ambu 09 784 Zeist BW
  • 00124 Ambu 09 786 Utrecht Filter
  • 00142 Ambu 09 786 Utrecht
  • 00138 Ambu 09 786 Utrecht
  • 00157 Ambu 09 786 Utrecht
  • 00114 Ambu 09 783 Zeist

Solliciteren

Broeder de Vries doktersdienst is regelmatig op zoek naar huisartsenchauffeurs.

Een dienst is zeer afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van de huisarts naar de patiënt. Dit kan met of zonder "spoed" zijn. Je bent verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden om de rit goed te laten verlopen.

Je draagt zorg voor de medische materialen en geneesmiddelen, zoals de spoedtas, zuurstof en overige randapparatuur. Tijdens de visite assisteer je de arts en (op verzoek) doe je controles bij de patiënt. Ook help je mee met voorkomende werkzaamheden op de huisartsenpost.

Heb je interesse in de functie van huisartsenchauffeur? Stuur dan je open sollicitatie door op onderstaande link te klikken. Als er een vacature open staat bij een huisartsenpost bij jou in de buurt, dan nemen wij contact met je op!

Instagram

Broeder de Vries is met meerdere accounts actief op Instagram. Op het account @broederdevries delen we wekelijks interessante nieuwtjes over alle diensten van Broeder de Vries.

 

Op het account @huisartsenchauffeur krijg je een kijkje in het afwisselende en uitdagende werk van onze huisartsenchauffeurs.